האשכול 4, שוק מחנה יהודה, ירושלים

(02) 563 30 77

עלינו

מסעדת שם טוב - המרכז לסדנאות בישול בירושלים בשוק מחנה יהודה

בלב שוק מחנה יהודה שבירושלים, מוקפת בבליל ריחות וטעמים מטוב כל הארץ ממוקמת מסעדת שם טוב, מסעדה אותנטית יהודה מחנאית. הזמן כאילו נעצר מלכת בשנות ה-60 של המאה הקודמת, בין השוק העיראקי והחמארות לרחוב האגס 1, צעקות הרוכלים והתגרנים, והמולת האדם האופפת את השוק תמידית. ובלב הדוכנים ושפע הסחורות, ברחוב האשכול, עומדת לה מסעדת שם טוב.

את המסעדה הקימו חבורת יזמי קולינריה ותיירות, יוסי גרייבר, יובל קליין ודריה קוזניצובה, עם חזון פורץ דרך ותרבות: סדנאות בישול בירושלים בשוק מחנה יהודה לישראלים ותיירים כאחד.

מסעדת שם טוב

במסעדה ניתן לערוך סדנאות בישול בליווי שפים שונים מרחבי הארץ, החל ממאסטר שף – שף בכיר ומפורסם, מומחה ישראלי ועולמי, בוגר בית ספר לבישול קורדון בלו בצרפת, ועד לשף היסטוריון חוקר תרבות קולינרית בוגר החוג ליידיש והיסטוריה באוניברסיטה העברית.

סדנאות הבישול מגוונות, החל מ סדנת ארוחת שף פרטית, ארוחת גורמה, וכלה בסדנת בישול על פי נושא קולינרי, כגון סדנת בישול איטלקי, סדנת בישול פסטה, סדנת בישול דגים, סדנת בישול חמין, סדנת בישול פסטה יהודית ועוד סדנאות רבות.

סדנאות נוספות: סדנת טעימות אלכוהול, סדנת טעימות והכרות עם בירה ירושלמית איכותית ויין ישראלי מייקבי הגולן בצפון ועד קדש ברנע בדרום.

המסעדה בנויה וערוכה לקיים סדנאות בישול פרטיות ועסקיות, עד 50 משתתפים בו זמנית. בואו להנות מחוויה ייחודית בלב שוק מחנה יהודה, להרים כוסית לחיים לצלילי השוק באירוח שכולו חוויה.